We recruteren !

Promotieverantwoordelijke en coördinator van een EFRO-project

Context

FEBRAP is de Brusselse federatie van de beschutte werkplaatsen (BW's). Deze ondernemingen, allen vzw's, hebben als missie werk te verschaffen aan 1450 personen met een handicap.

Om die sociale doelstelling te verwezenlijken bieden de BW's producten en diensten aan vanuit een marktperspectief, maar ze blijven aandachtig om de productiebehoeften af te stemmen op de mogelijkheden van de werknemers. Deze organisaties, gestoeld op waarden uit de sociale economie die de mens centraal zetten in elk project, ondervinden in hun verschillende activiteitssectoren steeds meer concurrentie.

Wij zoeken een "promotieverantwoordelijke" die ook twee projectontwikkelaars in het kader van het EFRO-programma zal coördineren.

 I. Opdracht

De activiteiten van de Brusselse BW's promoten, en het zoeken naar nieuwe activiteiten voor hun rekening coördineren om zo hun concurrentievermogen te versterken. 

II. Functie

Promotie:

Je voert de voor 2017 geplande promotieacties uit, je stelt het actieplan 2018 op (omschrijven van de doelstellingen, timing, dragers en inhouden) en je voert de in het eerste semester van 2018 geplande acties uit.

Je organiseert de externe communicatie van de federatie (persconferentie en -communiqué, vertegenwoordiging, beheer van de sociale media en websites, organisatie van events, ...).

Je werkt mee aan externe evenementen en vertegenwoordigt er FEBRAP.

Je monitort voor rekening van de BW's de overheidsopdrachten die gepubliceerd worden.

Coördinatie van het EFRO-project Dev’Up Team:

Je superviseert het project "Dev’Up Team". Dat project wordt door het EFRO en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest gesubsidieerd en beoogt nieuwe activiteiten te ontwikkelen die jobs creëren voor werknemers met een handicap. Je coördineert twee projectontwikkelaars die de implementatie van deze nieuwe activiteiten volgens een welbepaalde timing en begroting uitvoeren.

Je zorgt voor het financiële beheer en de reporting over het project ten overstaan van de betrokken partijen.


III. Vereiste opleiding, ervaring en vaardigheden

 • Deze functie staat open voor personen met een masteropleiding of een 3de cyclus in de communicatie, marketing, economische wetenschappen, handelswetenschappen,  handelsingenieur of een gelijkaardige opleiding.
 • Minstens 3 jaar ervaring op het vlak van communicatie/promotie is vereist.
 • Goede kennis van het Nederlands is vereist.
 • Ervaring met het ontwikkelen en beheren van "business"-projecten vormt een pluspunt.
 • Ervaring met het beheer van Europese projecten (ESF of EFRO) vormt een pluspunt.
 • Goede kennis van de procedures inzake overheidsopdrachten vormt een pluspunt.
 • Andere benodigde kwaliteiten: uitgesproken creatieve geest, doordrongen van de waarden van de sociale economie, open ingesteldheid, nieuwsgierigheid, discretie, zelfstandig kunnen werken, proactiviteit, assertiviteit, zaken kunnen delegeren en de eigen werktijd optimaal kunnen organiseren om tussen de verschillende dossiers te kunnen schakelen, vlot op interpersoonlijk vlak en graag samenwerken.

IV. Algemene werk- en loonvoorwaarden

 • Vervangingscontract: indiensttreding op 1 juli 2017. Einde van de vervanging: 1 augustus 2018.
 • Voltijds contract.
 • Aantrekkelijk loon en verscheidene extralegale voordelen.
 • Kantoren gelegen op de UCL-campus (metro Vandervelde) en in het noorden van Brussel (Trassersweg 347 in 1120 Brussel).

V. Procedure voor kandidaatstelling

Stuur je kandidatuur (motivatiebrief en cv) ten laatste tegen 30 maart 2017 per e-mail naar Michaël Lans (michael.lans@febrap.be), de coördinator van Dev’Up Team.

« Terug naar nieuwslijst
Contacteer ons !  

Harde werkers? Zeker en vast !

Nieuws

Alle nieuws

Maatwerkbedrijven (MB's), vroeger 'beschutte werkplaatsen' genoemd, stellen personen met een handicap te werk. Daartoe bieden ze bedrijven, overheden en particulieren talrijke diensten aan.