APRE

APRE

Sinds 1961 ontwikkelt APRE SERVICES knowhow en een levenskunst waarmee dit maatwerkbedrijf uw probleem telkens opnieuw kan omzetten in een oplossing, steeds met kwaliteit voor ogen.

Onze krachtlijnen
Een waarborg van kwaliteit
Strikte inachtneming van uw termijnen
Nauwe samenwerking met de klant
Een eerlijk prijsbeleid

Onze troeven
Gekwalificeerd personeel
Aanpassingsvermogen
Flexibiliteit op het vlak van handelen
Snelle reacties

Heel wat klanten, niet alleen KMO’s maar ook multinationals, schenken ons al vele jaren hun vertrouwen.


‘TROUW LEG JE NIET OP, MAAR MOET JE VERDIENEN’


 

Medewerkers : 65

Oprichtingsjaar : 1961

Activiteiten

APRE SERVICES biedt u een brede waaier van diensten op het vlak van ontwerp, productie, uitvoering en handling, ongeacht uw vraag en de gewenste hoeveelheden. Ons MWB biedt u ook zijn gespecialiseerde diensten aan waarvoor het bekend is:


APREpack : VERPAKKINGEN
U wenst een verpakking voor de grote distributie? APREpack is uw gespecialiseerde partner, die u advies zal geven over de verschillende verpakkingen:

 ‘High frequency’ blister
Dit is DE elegante blister met innoverende, klassieke of persoonlijke vorm. Laat u verleiden door onze knowhow. De 'high frequency' blister is de gedroomde oplossing om uw artikelen die een kwaliteitsvolle verpakking verdienen te beveiligen en in de kijker te zetten, zelfs in kleine hoeveelheden.

Blister met karton
Dit type, verwant aan de 'high frequency' blister, bestaat uit een aan uw product aangepaste plastic schelp, die op een presenteerkarton wordt bevestigd.

Skin Pack
Het Skin Pack is een alternatief voor een blisterverpakking. Dit betreft een onzichtbare folie die warm op het object en de kartonnen bodem wordt aangebracht. Deze oplossing biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor grote hoeveelheden.

Krimpfolie
Om verschillende artikelen samen te voegen voor reclamedoeleinden of om ze tegen vuil te beschermen, is een verpakking in krimpfolie duidelijk de beste oplossing, ongeacht de vorm en afmetingen van de voorwerpen.
APREhandling: goederenbehandeling

APRE Handling 

Maatwerk
Lijmen, plooien, in dozen steken, uitsnijden, etiketteren of eender welk soort handling: APRE SERVICES is uw ideale partner.

Klinkbouten en ringen aanbrengen
Ongeacht of het gaat om stalenboeken, parkeerschijven, bodymass-schijven of dekzeilen ... Doe een beroep op onze klinkbouten en ringen in messing, vernikkeld staal of pvc.

Montages
Wij verrichten voor u de mechanische, elektrische of elektronische montage van uw artikelen, en verzorgen ook de dienst na verkoop. Dankzij ons aanpassingsvermogen doen wij ook alle soorten montage "à la carte". Bij herstellen bijvoorbeeld al meer dan 50 jaar de MACLAREN-buggy's.

APREnet

Een professionele schoonmaakdienst van KANTOREN, LOKALEN en OPPERVLAKTEN. Het goed opgeleide en gekwalificeerde personeel wordt permanent begeleid door bekwame teamleiders. Wij garanderen stabiliteit en echte flexibiliteit in de organisatie door de kernmissie van het maatwerkbedrijf.

APREwork!

Onze arbeiders verrichten diverse prestaties (monteren, inpakken, sorteren, horeca, enz.) bij u ter plaatse. Voordelen: geen binnenkomende en uitgaande voorrad, geen vervoerskosten en een perfecte inpassing in uw operationele processen. Dringend volk nodig? Wij tekenen present voor 4 uur, een dag, een week of voor altijd!

Contactgegevens en toegangsplan

APRE Services
Neerstalsesteenweg 178
1190 Forest

Voir sur Google Maps

+32 2 333 00 90
+32 2 332 02 48

Direction : Michel Ventura
Commerciële contactperson : Luc Dumoulin

http://www.apreservices.be/
contact@apreservices.be

« Terug naar MB lijst
Contacteer ons !  

Harde werkers? Zeker en vast !

Nieuws

Alle nieuws

Maatwerkbedrijven (MB's), vroeger 'beschutte werkplaatsen' genoemd, stellen personen met een handicap te werk. Daartoe bieden ze bedrijven, overheden en particulieren talrijke diensten aan.